filoZoika 5 jaar!

5 jaar

5 jaar!

Wat hebben we een mooie zomer gedraaid! Heel fijn dat steeds meer mensen ons weten te vinden voor de oppas aan huis service maar ook voor ons pension. We hebben niet alleen klanten uit Eindhoven gehad, maar ook uit Tilburg, Den Bosch en zelfs België weten ze ons te vinden.

Na dikke twee maanden heel hard gewerkt te hebben, zijn we half september heerlijk vakantie gaan vieren op ons geliefde Kreta. Inmiddels al weer even terug en toen was het ineens al weer 5 oktober. De datum waar op we 5 jaar geleden begonnen. In het begin een beetje aftasten, hondenoppas, uitlaatservice, dierentaxi, oppas aan huis. Waar is vraag naar? Waar heel veel vraag naar was, bieden wij nu niet meer aan. Nog steeds worden we elke week wel gebeld of gemaild of we op een hond willen passen. Toen in mei 2013 ons zoontje is geboren hebben we hier een streep onder moeten zetten.

Maar er is dus nog steeds een grote vraag naar een huiselijke opvang voor honden? Wie wil? En laat het ons weten J

Geleidelijk aan kregen we ook steeds meer oppas aanvragen voor andere dieren, zoals konijnen, cavia’s, hamsters en vogels. Door ook met deze dieren weer meer aan de slag te gaan heb ik weer herontdekt bij welk dier mij echte passie ligt, het konijn! Door vele mensen denk ik ook wel te zien aan onze tuin die voor de helft is afgegeven aan onze grote vriendelijke reuzen!

Ik wilde me hier meer in gaan specialiseren in ben in het najaar van 2014 begonnen aan de opleiding konijnendeskundige aan de Martin Gaus Academie. Begin dit jaar mijn diploma mogen ontvangen. Ondertussen blijf ik nog veel lezen en ga naar diverse andere bijeenkomsten en cursussen. Want over dit bijzondere dier zijn we nog lang niet uitgeleerd!

Na 5 jaar draait filoZoika nu vooral om onze diensten die wij aan huis aanbieden voor katten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen, pluimvee en andere klein vee. En natuurlijk ons konijnen en knaagdierenpension, waarbij we dit jaar weer flink zijn uitgebreid. We hebben 2 mooie zeer ruime nieuwe flats erbij staan. Die deze zomer al goed zijn gebruikt.

 

In mijn volgende blog zal ik ons nieuwe diensten aan je voorstellen. Ondertussen al plannen om de komende maanden weg te gaan? Vooral voor de oppas aan huis service, wees er op tijd bij. Ik zal mijn werk eind dit jaar op een wat lager pitje moeten gaan zetten omdat we begin volgend jaar een lief broertje of zusje voor Bryan kunnen verwachten!