Onze eigen dieren

filoZoika 5 jaar!

5 jaar

5 jaar!

Wat hebben we een mooie zomer gedraaid! Heel fijn dat steeds meer mensen ons weten te vinden voor de oppas aan huis service maar ook voor ons pension. We hebben niet alleen klanten uit Eindhoven gehad, maar ook uit Tilburg, Den Bosch en zelfs België weten ze ons te vinden.

Speelgoed voor grote konijnen

Activitytable filoZoika

Een paar weken geleden hadden we al een voorproefje op onze facebook gezet wat betreft de activitytable die we hadden gemaakt. Je kunt het vergelijken met speelgoed wat je aan kleine kinderen geeft die alles nog gaan ontdekken door middel van te zien, voelen, en horen. We hebben dus voor onze Franse hangoren een grote tafel gemaakt, kan ook perfect voor de kleinere konijnen, dan maak je hem gewoon een stuk kleiner. Door de grote kunnen ze hier ook gemakkelijk op liggen, maar er ook onder goed droog blijven.

Hard aan het werk

filoZoika konijn Leander

Zo dat was alweer een tijdje geleden dat we hier een blog geplaatst hebben. Maar de tijd is ook in een stroomversnelling gegaan sinds vorige zomer. We hebben een fantastische zomer mogen draaien en na onze eigen vakantie ben ik daarna gelijk weer de schoolbanken ingedoken. Inmiddels is het alweer eind januari en ben ik officieel konijnendeskundige! Heel hard voor gewerkt maar nu zijn we natuurlijk nog niet klaar. Nee, nu begint het pas. Onze vernieuwde website is nog niet zolang online maar het is toch alweer tijd voor wat flinke updates. Aldoende leert men zeggen ze altijd, en dat klopt.

Pagina's