Dierenoppas Nuenen

Je hebt één of meerdere huisdieren en je gaat op reis, maar wie schakel je in als oppas voor je kat, konijn, cavia of ander knaagdier? Terwijl jij lekker op vakantie, zakenreis of zelfs huwelijksreis gaat, wie zorgt in jouw afwezigheid voor het wel en wee van je huisdier? Inmiddels is er in Nuenen een oppas, die al enkele jaren actief is.

Onder leiding van een dierenartsassistent met jaren ervaring in het verzorgen van katten, konijnen en andere knaagdieren, zorgen wij bij filoZoika bij jou thuis of bij ons voor jouw huisdier. Ga je een weekend? Een week? Een maand? filoZoika kan tijdens jouw afwezigheid zorgen voor jouw huisdier(en). Naast het zorgen voor eten en vers water is ook aandacht belangrijk, bij ons draait het om de dieren en wij geven dus met plezier ook de nodige aandacht.

Katten oppas in Nuenen

Ga je op vakantie, of op een andere reis, dan komen wij in Nuenen aan huis om je kat te verzorgen. Wij komen dagelijks langs en proberen er voor te zorgen dat het tijdstip waarop we langs komen per dag niet veel verschilt. Tijdens ons bezoek geven we de kat eten, vers water, verschonen de kattenbak en geven de kat de nodige aandacht. Zo is je kat tijdens je vakantie in goede handen en ook kan de katten oppas af en toe een update geven van hoe het gaat.

Konijnen oppas in Nuenen

Voor konijnen hebben wij een speciaal ontworpen verblijf, met 8 prima hokken. Konijnen kunnen om beurten vrij spelen, met klim en klauter mogelijkheden, zandbak om in te graven, hooi ruif om lekker te snacken en de aandacht van ons. Wij kunnen ook aan huis komen om tijdens je vakantie voor de konijnen te zorgen. Lees meer over onze verblijf mogelijkheden voor konijnen in Eindhoven of aan huis oppassen in Nuenen door een van de onderstaande links te volgen.

Overige knaagdieren

Niet alleen voor konijnen bieden wij oppas, ook cavia´s, hamsters, ratten en andere knaagdieren kunnen wij verzorgen bij afwezigheid. Ga je op reis, privé of zakelijk, wij kunnen er voor zorgen dat je huisdier(en) eten, drinken en aandacht krijgen.

Werkgebieden

Wij werken buiten Nuenen ook in Eindhoven, Veldhoven, Best en Son & Breugel. Wij bezoeken Nuenen niet in de schoolvakanties.