Webshop

Hard aan het werk

filoZoika konijn Leander

Zo dat was alweer een tijdje geleden dat we hier een blog geplaatst hebben. Maar de tijd is ook in een stroomversnelling gegaan sinds vorige zomer. We hebben een fantastische zomer mogen draaien en na onze eigen vakantie ben ik daarna gelijk weer de schoolbanken ingedoken. Inmiddels is het alweer eind januari en ben ik officieel konijnendeskundige! Heel hard voor gewerkt maar nu zijn we natuurlijk nog niet klaar. Nee, nu begint het pas. Onze vernieuwde website is nog niet zolang online maar het is toch alweer tijd voor wat flinke updates. Aldoende leert men zeggen ze altijd, en dat klopt.

filoZoika Store is open!

Sinds afgelopen week is onze webshop de lucht in! Dit is een verlenging van de diensten die wij al aanboden voor katten, konijnen en knaagdieren. Naast de oppas die wij aan huis en bij ons aanbieden is er nu ook de optie om producten te bestellen via onze webshop wat alles te maken heeft met de verzorging van je huisdier. Veel al producten waar wij al mee gewerkt hebben en erg tevreden over zijn. In het assortiment zul je onder andere voerbakken, drinkflessen, borstels, mandjes, speelgoed etc vinden, maar denk ook aan reinigingsproducten voor het dierenverblijf of kattenbak.

Safestix

Een aantal jaren terug zijn wij begonnen met de verkoop van Safestix, een veilig alternatief voor een echte stok. Dit werd een ware hit en al snel bestelden verschillende partijen bij ons de Safestix, zoals hondenscholen, dierenwinkels maar ook particulieren.

De Safestix was verkrijgbaar in 2 maten. De 50cm en 70cm. Uit de praktijk bleek dat de kleine honden ook prima met de grote Safestix overweg konden.