filoZoika, waar uw huisdier(en) centraal staan

filoZoika, een Griekse term voor Dierenvriend! Want dat zijn wij zeker en zullen er alles aan doen om jullie dieren een zo liefdevolle maar vooral ook professionele verzorging te kunnen aanbieden.

Wij bieden dierenverzorging aan voor iedereen. Je bent een paar weken met vakantie of je moet een tijdje naar het buitenland i.v.m. je werk. 

Wij zijn een professionele opvang in een huiselijke sfeer. Bij ons kun je terecht voor een logeeradres voor je konijn, cavia, hamster en andere kleine knaagdieren. Konijnen genieten bij ons de aandacht van een gediplomeerd konijnendeskundige.

Een van onze grootste werkzaamheden is de dierenoppas aan huis service. Denk hierbij aan katten, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren, vogels, vissen en pluimvee. Wij komen elke dag aan huis om je dier alle zorg te bieden die zij verdienen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Dit doen wij allemaal al sinds 2010 onder leiding van een gediplomeerd Paraveterinair die met deelname aan verschillende soorten cursussen haar kennis over dieren optimaal houdt.