Konijnen & knaagdieren

Je gaat op een welverdiende vakantie, maar je kunt je konijn natuurlijk niet meenemen. Wij passen graag op je konijn en/ of knaagdier. Er zijn bij ons meerdere opties. Je brengt je konijn naar filoZoika toe, waar hij/ zij als loge in ons konijnenverblijf zal logeren, of we komen aan huis. Dan blijft je huisdier thuis en dan komen wij elke dag langs.

Bij filoZoika zal je konijn het aan niets ontbreken. We hebben een mooi verblijf staan met een losloopgelegenheid waar volop gespeeld kan worden, een hapje genuttigd kan worden aan de hooibar, en er kan heerlijk gegraven worden in de zandbak. Ze krijgen elke dag brokken, groentes en hooi van het land.

De konijnen en knaagdieren worden verzorgd door een gediplomeerd Paraveterinair die ook officieel erkend Konijnen Gedragsdeskundige is. Er kan dus ook medicatie toegediend worden omdat er medische kennis altijd paraat is. Wij hebben al een aantal jaren ervaring in de vakantieopvang van deze gezellige dieren en staan dus graag voor je klaar en weten om te gaan met de verschillende karakters van konijnen.