Katten

filoZoika 5 jaar!

5 jaar

5 jaar!

Wat hebben we een mooie zomer gedraaid! Heel fijn dat steeds meer mensen ons weten te vinden voor de oppas aan huis service maar ook voor ons pension. We hebben niet alleen klanten uit Eindhoven gehad, maar ook uit Tilburg, Den Bosch en zelfs België weten ze ons te vinden.

Hard aan het werk

filoZoika konijn Leander

Zo dat was alweer een tijdje geleden dat we hier een blog geplaatst hebben. Maar de tijd is ook in een stroomversnelling gegaan sinds vorige zomer. We hebben een fantastische zomer mogen draaien en na onze eigen vakantie ben ik daarna gelijk weer de schoolbanken ingedoken. Inmiddels is het alweer eind januari en ben ik officieel konijnendeskundige! Heel hard voor gewerkt maar nu zijn we natuurlijk nog niet klaar. Nee, nu begint het pas. Onze vernieuwde website is nog niet zolang online maar het is toch alweer tijd voor wat flinke updates. Aldoende leert men zeggen ze altijd, en dat klopt.

Dag Kimi

Pietertje

Een tijdje terug heb ik hier jullie verteld over Kimi. Onze adoptiekat die wij bij Dierenthuis geadopteerd hadden. Het ging even echt goed met Kimi en wij zagen leuke plaatjes en verhaaltjes van hem voorbij komen. Helaas kreeg ik afgelopen zondag triest bericht. Kimi is overleden door een harstilstand. Gelukkig heeft hij er zelf niks van gemerkt want hij lag vredig te slapen in zijn mandje.

Rust zacht lieve Kimi en we hopen dat je in Dierenthuis toch nog een hele fijne tijd hebt gehad.

Pagina's