Katten oppas aan huis

Onze katten oppas is een zeer groot gedeelte van onze oppas aan huis service. Wij komen elke dag aan huis langs om je katten te verzorgen. Na aanleiding van de kennismaking die we van te voren hebben gehad kunnen wij voorzien van de beste zorg voor je kat terwijl je weg bent.

We zullen elke dag eten neerzetten/ vervangen. Vers water neerzetten. We verschonen de kattenbak. En er kan eventuele medicatie toegediend worden. Verder zijn we er vooral om je huisdier aandacht te geven en als ze dat willen lekker met ze te spelen. Alleen wat aaien en kroelen is natuurlijk ook helemaal oké, wat de kat maar wil! Er zijn katten die het liefst alleen maar spelen, maar er zijn er ook bij die het gewoon al goed vinden dat er iemand even in huis is, maar ze zitten zelf dan lekker op hun eigen plekje.

Verder bieden wij nog verdere gratis service aan, zoals een vuilnisbak aan de weg zetten, planten water geven, we zullen altijd de post oprapen en netjes binnen leggen. We kunnen een boodschap voor je doen. Dit zijn een paar voorbeelden. Vraag het gerust.