filoZoika Store is open!

Sinds afgelopen week is onze webshop de lucht in! Dit is een verlenging van de diensten die wij al aanboden voor katten, konijnen en knaagdieren. Naast de oppas die wij aan huis en bij ons aanbieden is er nu ook de optie om producten te bestellen via onze webshop wat alles te maken heeft met de verzorging van je huisdier. Veel al producten waar wij al mee gewerkt hebben en erg tevreden over zijn. In het assortiment zul je onder andere voerbakken, drinkflessen, borstels, mandjes, speelgoed etc vinden, maar denk ook aan reinigingsproducten voor het dierenverblijf of kattenbak.

In deze blog willen we af en toe wat aandacht schenken aan leuke/speciale en nieuwe producten in de webschop.

Voor iedereen die helemaal weg is van Hello Kitty is er nu een hele leuke lijn op de markt gebracht voor kattenliefhebbers. Nu in onze shop onder andere voerbakken, placemats, en een slaapmandje verkrijgbaar.


 

Kom je al een beetje in de oranje stemming? Denk naast de slingers, toeters en andere oranje versiering in je huis ook even aan deze leuke WK Oranje Kattentoilet van IMAC. Samen met je kat helemaal in de oranje stemming!

Denk bij het inrichten van je konijnen/ knaagdierenverblijf ook aan het nodige speelgoed. Ook bij deze dieren kan ververling snel optreden. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke dingen te krijgen. Voor ieder wat wils, denkspellen, knaag speelgoed, speelgoed om lekker achteraan te gaan of juist iets om in te verstoppen of te schuilen.