Hard aan het werk

filoZoika konijn Leander

Zo dat was alweer een tijdje geleden dat we hier een blog geplaatst hebben. Maar de tijd is ook in een stroomversnelling gegaan sinds vorige zomer. We hebben een fantastische zomer mogen draaien en na onze eigen vakantie ben ik daarna gelijk weer de schoolbanken ingedoken. Inmiddels is het alweer eind januari en ben ik officieel konijnendeskundige! Heel hard voor gewerkt maar nu zijn we natuurlijk nog niet klaar. Nee, nu begint het pas. Onze vernieuwde website is nog niet zolang online maar het is toch alweer tijd voor wat flinke updates. Aldoende leert men zeggen ze altijd, en dat klopt. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we de afdeling hond helemaal gaan schrappen uit filoZoika, er zijn vele andere bedrijven die hondenservice aanbieden dus dat komt wel goed. Nadat wij gestopt waren met de hondenoppas bij ons thuis i.v.m. de geboorte van Bryan was ons plan te gaan bemiddelen tussen oppassers en opvang zoekende. Helaas werktte dit niet zoals verwacht en zorgde dit alleen maar voor veel administratief werk, wat uiteindelijk steeds op niets uitliep. Nu we dit officieel stop gaan zetten zal dat weer een zorgje minder zijn.

We gaan dit jaar weer gewoon door met onze oppas aan huis service, We hebben afgelopen jaar veel nieuwe baasjes en katten mogen verwelkomen, heel erg leuk! Zoals sommige ook wel weten staat ons huis als 1,5 jaar in de verkoop en het wil maar niet lukken. Wij zouden graag wat meer gaan uitbreiden met ons pension aan huis voor konijnen en knaagdieren, we zaten volrig jaar voller dan vol en de aanvragen bleven komen. Het zou dus fijn zijn om wat extra ruimte te hebben, en het moet eigenlijk ook i.v.m. nieuwe regels. Maar zo lang wij nog niet weg kunnen, blijft de opvang nog gezellig bij ons in de tuin van de Lijmbeekstraat, en voor de diertjes die binnen zitten hebben wij ook nog altijd plek bij ons in huis.

Momenteel zijn wij hard bezig om onze nieuwe diensten wat betreft konijnen aan jullie aan te gaan bieden. Onze webwinkel is daar een van. Die is al bezig met een verandering, we gaan ons voornamelijk richten nu op de verkoop van spullen voor konijnen. Verder ga ik komende tijd druk aan de knutsel, om leuke dingen te kunnen voorbereiden voor de kinderfeestjes die we willen gaan organiseren. Daarnaast kunnen je straks ook bij filoZoika terecht voor gedragsadvies, huisvestingadvies, het koppelen van konijnen, hulp bij medicatie, dwangvoeding, nagels knippen en later ook trimmen van je konijn.

Zoals je lezen, wij vervelen ons voorlopig niet!