Safestix

Een aantal jaren terug zijn wij begonnen met de verkoop van Safestix, een veilig alternatief voor een echte stok. Dit werd een ware hit en al snel bestelden verschillende partijen bij ons de Safestix, zoals hondenscholen, dierenwinkels maar ook particulieren.

De Safestix was verkrijgbaar in 2 maten. De 50cm en 70cm. Uit de praktijk bleek dat de kleine honden ook prima met de grote Safestix overweg konden.

‘’Safestix , een nieuw speeltje voor de hond om ongelukken met stokken te voorkomen.
Iedere hondenbezitter komt het vroeg of laat een keer tegen, stukken stok die in het gehemelte van de bek of in de darmen voor problemen gaan zorgen.
Safestix is ontwikkeld in samenspraak met dierenartsen die jaarlijks ontelbare ongelukken met stokken bij honden hebben moeten behandelen. Naast veiligheid, kun je een Safestix verder gooien en blijft deze drijven in het water. Dus pak niet langer die oude, van de boom gevallen stokken, pak een Safestix.’’

Helaas kwam er een einde aan de verkoop van de Safestix omdat de eigenaar van Safestix in Engeland het helaas allemaal niet zo goed op orde had en hij zijn product verkocht aan Kong. Die waren inmiddels ook al begonnen met hun eigen productie.

Wij zijn gelukkig goed van onze voorraad af kunnen komen. Toch hebben we nog wat achter de hand gehouden. Omdat we nu een klein mannetje hebben en we alle ruimte goed kunnen benutten houden we opruiming.

Geïnteresseerd in een echte originele Safestix? Laat het ons weten. Ze zijn bij ons op te halen voor 15 euro per stuk. Kijk ook op onze Facebook pagina bij het bericht over Safestix, deel deze en maak kans op een gratis Safestix!