Toby en Bandit

Toby en Bandit

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, onze Toby had een afspraakje met zijn vriendin Bandit.

Toby en Bandit kennen elkaar al een paar jaar. Bandit was een van onze eerste dagopvang honden. Toby was toen dus nog een pup. Vandaf dag 1 was dit een echte match. Toby was helemaal gek van Bandit en andersom ook, ze leerde veel van elkaar, waren en zijn een echte eenheid. Als we met een handje vol honden buiten liepen was het altijd Toby en Bandit voorop!. Prachtig om te zien. Helaas heeft Bandit een niet al te beste gezondheid en moest ze steeds vaker af zeggen om met Toby te komen spelen. Want als ze er was, dan gaf ze ook alles voor 100%! 

Zeker stond wel vast dat deze twee elkaar moeten blijven zijn. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Bandit en Toby hadden hun baasjes meegenomen naar het Leenderbos. Een lang gesprek hadden ze niet nodig, even aan elkaar snuffelen en het was weer vanouds. Als of de tijd stil gestaan had. Een paar kilometer door het bos hebben ze met elkaar, gelopen, gerend, gesnuffeld, en gespeeld. 

Bandit en Toby zullen elkaars agenda's weer eens vaker naast elkaar gaan leggen, ze vonden het heerlijk. Zeg je tegen Toby ''Bandit'' of ''Poekie'' ( bijnaampje ;) ) dan staat hij al te kwispelen voor het raam.

Tot snel weer Poekie! Lebber van Toby